Flottielje route:  GOCEK  -  8 dagen

Dag 1 Amsterdam-Marmaris:

Bij aankomst voor uw zeilvakantie in Turkije, staat op de luchthaven van Dalaman de chauffeur klaar om u naar Marmaris te brengen. Na een mooie rit wordt u in de Marina door de flottieljeleiding ontvangen en naar uw schip gebracht, waar u de eerste informatie wordt gegeven. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst is het 's avonds mogelijk tijdens het diner kennis te maken met de andere deelnemers.

Dag 2 Marmaris-Çiftlik:
Na de technische uitleg van uw schip is er onder het genot van een drankje een eerste briefing, welke mooie plaatsen gaan we aandoen, de dagroute en vele tips om te genieten tijdens deze eerste dag van uw zeilvakantie in Turkije. Vóór het diner biedt de restauranthouder u een welkomst cocktail aan.

Dag 3 Çiftlik-Wall Bay :
Vandaag een wat langere flottielje tocht om het wonderschone gebied rond de baai van Fethiye te bezoeken. Wall Bay is gelegen tegen over de restanten van het badhuis van Cleopatra en is te voet bereikbaar vanaf onze aanlegplaats.

Dag 4 Wall Bay- Fresh Water Bay:
Na het ontbijt met het heerlijk vers gebakken brood op weg naar Fresh Water Bay. We steken vandaag de Golf van Fethiye over, waar veelal dolfijnen gezien worden. Onderweg passeren we Gemiler Island, waarop nog vele resten te zien zijn uit de Byzantijnse tijd. In de baai zelf zijn een aantal zoetwater bronnen, die zich met het warme zeewater vermengen, vandaar de naam Fresh Water Bay.

Dag 5 Fresh Water Bay- Göçek:
Ook nu weer een mooie zeiltocht met meestal een mooie "halve" wind. Göçek is een wat groter plaatsje met een gezellig centrum. Het is de laatste mogelijkheid om de boord proviand aan te vullen.

Dag 6 Göçek -Ekinçik:
Het traject van vandaag voert langs de ruige Turkse kusten naar de diep verscholen baai van Ekinçik. In het hoger gelegen restaurant wacht ons na het diner een verrassing. Camera's meenemen. Zoals overal kunt u ook hier vanaf de boot een verfrissende duik nemen in het azuurblauwe water van de Middellandsezee.

Dag 7 Ekinçik-Marmaris :
's Morgens is er de mogelijkheid voor een excursie naar Caunos of naar de modderbaden. Voor de laatste maal de zeilen hijsen op weg naar de thuishaven Marmaris. Onderweg zijn er mogelijkheden voor een zwem- of lunchstop voordat u weer aanmeert in de Marina. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om gezamenlijk het diner te gebruiken in het voor velen bekende restaurant Caria aan de gezellige boulevard.

Dag 8 Marmaris-Amsterdam:
De flottieljeleiding zwaait u uit bij de bus voor de transfer naar de luchthaven van Dalaman. Onderweg naar huis zult u nog vaak terugdenken aan deze geweldige vakantie.

Klik hier voor prijzen

Terug naar de flottielje routes