Meezeilen in de Griekse en Turkse wateren                        zeilen turkije


Wilt u wat avontuurlijker zeilen in Griekenland en Turkije? Zelf in actie komen en de romantiek en het avontuur van de Mediterrane wateren beleven op een snel zeiljacht?
Schipper Rob en zijn vrouw Heleen brengen u al zeilend naar de mooiste plekjes in de Dodecanesen en de Zuidwest kust van Turkije. Romantische ankerbaaitjes, pittoreske haventjes en interessante bezienswaardigheden zorgen voor een onvergetelijke tocht!

Zelf je zeilroute bepalen

Afhankelijk van de weersomstandigheden en de interesses van de gasten (maximaal 6 per jacht) wordt er een vaarplan gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met individuele wensen. Het voorgenomen programma wordt zoveel mogelijk uitgevoerd. U krijgt dus te allen tijden waar voor uw geld!

Gezellige taveernes, koken aan boord, barbecueën in een romantisch baaitje, zwemmen, snorkelen en op eigen gelegenheid (andere) leuke dingen doen. Rondvaren met de bijboot met buitenboordmotor, gezellig winkelen, scooter huren etc. het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Actief meezeilen, navigeren, manoeuvreren of juist heerlijk relaxen? Rob en zijn vrouw houden er rekening mee en maken het u naar de zin. Hun motto luidt dan ook : Veel mag en niets moet !

Zeilgebied Turkije

Het zeilgebied waar Rob en Heleen zeilen ligt tussen Marmaris en Kekova Roads. Talloze interessante haventjes, ankerbaaitjes en toeristische bezienswaardigheden zijn hier volop aanwezig. De vertrek (thuis)haven is Marmaris, Göcek of Fethiye.

     zeilen turkije

Zeilgebied Griekenland

Als je in Griekenland wilt zeilen is de thuishaven Aegina. Dit is een eiland onder Athene met een prachtig zeilgebied. Je vliegt op Athene, je neemt de snelbus naar Pireaus en vervolgens de snelle veerboot naar Aegina.

                     zeilen griekenland

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije