Leopard 47 Catamaran + schipper Jo                                    

Zeilen op deze Leopard 47 Catamaran is heel bijzonder. Als je van veel ruimte houdt en niet al te scheef wilt gaan dan zit je goed op een catamaran. Schipper Jo zeilt al 35 jaar omdat hij helemaal verknocht is aan de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Turken en Grieken!  Het zeilen is zijn lust en zijn leven en als schepen sterren verdienen heeft deze Leopard er zeker vijf, zegt hij.

De catamaran is zeer comfortabel. U zeilt samen met Jo langs de Turkse kust en Griekse eilanden. Zijn jarenlange zeilervaring zorgt ervoor dat Jo heel veel kennis heeft over de Turkse- en Griekse wateren. Niet alleen weet hij alles van  zeilen, hij kan ook nog eens zeer smakelijke streekgerechten koken. Verder heeft hij veel kennis van de taal, de cultuur en het gebied.

Iedere groep is natuurlijk anders, dus wordt er heel goed geluisterd naar de wensen en wordt er een op maat gemaakt programma gemaakt dat past bij de groep. 

Deze catamaran is een zeilschip waar je je ook als niet-watersporter op je gemak voelt. Het  achterdek is net een overdekt zonneterras met uitzicht op een enorm zwembad. Het schip is volledig uitgerust met multimedia-apparatuur, en de kombuis is gebouwd zoals een echte keuken en compleet uitgerust met koelkast, diepvreizer, oven, grill en magnetron. Buiten in de zit/eethoek kan worden gebarbecued.

Er zijn 4 ruime dubbele kajuiten:

  • kajuit stuurboord achter Sherazade
  • kajuit bakboord achter Perisade
  • kajuit stuurboord voor AlibaBa
  • kajuit bakboord voor Sinbad

Deze kajuiten zijn echte luxe-suites voorzien van eigen douche en toilet,  aangepast linnen, handdoekensets en elk met zeezicht.  Jo zal ervoor zorgen dat deze zeilcruise een onvergetelijke belevenis wordt.  

Het vliegveld is Dalaman airport en uiteraard kunnen wij de vliegtickets en de transfers verzorgen. 

   zeilen turkije    zeilen turkije
 

zeilvakantie turkije

 

zeilvakantie turkije

 

zeilvakantie turkije

 

zeilen turkije