Herkenbaar

Voor velen herkenbaar: Je gaat slapen met een probleem en je wordt wakker met de oplossing. Einstein, Ghandi, Mark Twain, schoenontwerper Jan Jansen maakten hier volop gebruik van. Dromen is de ideale staat voor " out-of-de-box" denken, de ontspanning is optimaal en ratio is geheel uit..de ideale box-vrije omgeving.

Dromen

Dromen is goed voor onspanning en gezondheid. Het ontwikkelen van dromen is zeer goed mogelijk. Met deze week training/oefening kun je dromen beter onthouden, meer dromen, nachtmerries te bestrijden en relevante informatie duidelijker uit dromen halen. Relax en laat je dromen voor je werken…

Ontspannen

Tijdens deze heerlijke ontspannen meezeil-cruise langs de Turkse Westkust staat het thema Dromen centraal. Samen met droomcoach Nicoline Douwes Isema verken je de mogelijkheden van dromen, bespreek je eigen dromen, leer je wat je persoonlijke droomtaal is, het herkennen van symbolen en hoe om te gaan met dromen van anderen.

Eigen schepen

Bij ons vaart u mee op eigen klassieke houten schepen (gulet) welke volledig zijn uitgerust met een uitgekiend zeilplan speciaal ontworpen om zeer comfortabel langs de Turkse en Griekse eilanden / kust te cruisen...Stel u het eens voor, zon, zee, wind en een eigen droomcoach voor een week....

Programma

Deze bijzondere meezeil-cruise heeft alle ingredienten waar van je maar kunt dromen, de bemanning zeilt het schip, zorgt voor de inwendige mens en zullen in overleg de route samenstellen. Op gezette tijden (wordt ter plaatse geregeld) zal Nicoline workshops geven met het thema dromen.


Je ontvangt een Droomdagboek met een fijne pen en een handout met alle achtergrondinformatie over dromen (boekenlijst, websites, de schema's en modellen die gebruikt worden)

SLAAP ER EENS EEN NACHTJE OVER...

Het onderbewustzijn aan het werk. Nicole gaat met de deelnemers actief aan de slag met de volgende feiten: 1) Alle kennis die we ooit hebben opgedaan blijft onderbewust beschikbaar. 2) In dromen hebben we direct toegang tot het onderbewustzijn. Nicol's pleidooi: Gebruik je kennis, gebruik je dromen.


.

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie Turkije