Griekse Eilanden Route

De Griekse Eilanden Route is een mooie 1-weekse meezeilreis. Stel uw eigen groep samen, bijvoorbeeld uw gezin of familie, vrienden of jaarclub die iets te vieren heeft. Maar u kunt natuurlijk ook zomaar een heerlijke zeilcruise maken. Dit arrangement kunt u al beleven en boeken vanaf 8 personen. Individueel kan dit arrangement ook geboekt worden.

Wie kan aanmonsteren?

De Griekse Eilanden bezoeken per zeilschip, een mooiere manier om Griekenland te verkennen is er niet. We hebben de route zo samengesteld dat we slechts alleen op de eerste en de laatste dag douane formaliteiten hebben, dit scheelt onnodig wachten op afhandeling van de Griekse douane en kunt u direct na aankomst het eiland gaan verkennen!

Bij ons vaart u mee op eigen klassieke houten schepen (gulet) welke volledig zijn uitgerust met een uitgekiend zeilplan, speciaal ontworpen om comfortabel langs de Turkse en Griekse eilanden / kust te cruisen. Dit verzekert u dat u vaart op het schip van uw keuze en door onze vaste bemanning heerlijk verwend wordt, zoals u dat al jarenlang van ons gewend bent!

De Griekse eilanden route begint en eindigt altijd in Turkije. Afhankelijk van de weersomstandigheden bezoekt u een drie/viertal Griekse eilanden. Enkele eilanden die u kunt bezoeken: Kos, Symi, Nysiros, Tilos, Rhodos, Patmos, Kalymnos, Samos en nagenoeg onbewoonde eilandjes als Arki en Fourni.

Voor een bezoek aan Griekenland betaalt u een toeslag en is het maximaal aantal passagiers per schip 12 personen. Wanneer u een schip exclusief boekt, kunt u iedere gewenste datum naar Griekenland gaan.