Zakelijk meezeilen


Zon, zee en zaken doen; Onze schepen worden vandaag de dag meer en meer ingezet om zakelijk samengestelde groep te ontvangen.

Op één van onze schepen kunt u al zeilend werken; brainstormen, het teamgevoel echt onderstrepen en stimuleren, de best presterende afdeling of salesmanangers belonen, elkaar leren kennen, samenwerken, een cursus volgen, werken aan visie en strategieën.

Er zijn legio mogelijkheden, elke cruise heeft een ander doel, deze stellen we gezamenlijk met u op. We zijn uw graag van dienst met met ons Sailor-Made stappenplan. Teambuilden met een uitstekend rendement, dat doe je aan boord.  Goede ideeën voor je werk ontstaan vooral wanneer je er totaal niet mee bezig lijkt te zijn. Juist dan komen verrassende en innovatieve ideeën in je op.

Ontdekkingsreis

We varen op de Middellandse Zee op een klassiek houten zeilschip. De schepen zijn nieuw gebouwd en hebben alle nodige comfort. De schepen worden door een ervaren bemanning gevaren die ook de persoonlijke verzorging voor zijn rekening neemt. 

Thema

"Een kapitein zonder een koers zal altijd klagen over de verkeerde wind" luidt een oud gezegde. Deze reis zal je helpen te verkennen, te verdiepen en te realiseren van de door jouw gewenste koers! Het leiden van een organisatie vertoont bijzonder veel overeenkomsten met het reilen en zeilen van een schip.

Bestemd voor

Managers en Leidinggevenden die voelen dat er meer uit te halen is.

Deze bijzondere ontdekkingsreis is op basis van open inschrijving. De definitieve vertrekdatum zal in overleg worden vastgesteld met de ingeschreven deelnemers tijdens de eerste bijeenkomstavond in Nederland. Voor bedrijven en organisaties is het ook mogelijk deze training als besloten groep te boeken.

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie Turkije