Naturisme en Zeilen? Waarom niet!

Ben je naturist en lijkt het je leuk om dit te combineren met een zeilvakantie in Griekenland en/of Turkije, dan is dat zeker mogelijk!

De naturistische zeilvakanties zijn in de volgende weken: 30 aug en 6 september

Wil je met je eigen groep (6, 8, 10, 12, 14, 16 personen) komen dan is vertrek in alle weken mogelijk!

De naturistencruise wordt gezeild met een zeer ruim en comfortabel
16-persoonsschip, zeilschip de Suleyman:
http://www.zonnigzeilen.nl/html/Zeilvakantie/Zeilvakantie.php

De kapitein van dit schip heeft veel ervaring en kent het zeilgebied zo goed als zijn broekzak. Hij weet dan ook als geen ander om de mooiste plekken te vinden, waar je ongestoord kan genieten.

Zeilen, zwemmen, snorkelen, zonnebaden en mooie verlaten baaitjes bezoeken. Genieten van de natuur en van de zonsopgang na een nachtje slapen op het dek om vervolgens meteen het water in te plonzen. Dat kan!

Naturisme & zeilen

Met je eigen groep genieten van de zon, zee, de wind en heerlijke rustige baaien. Wij mochten al vele groepen als gast ontvangen. Samen stemmen we de vaarroute zo af dat je heerlijk onbezorgd kunt genieten.

Het zeilgebied waar wij zeilen is de golf van Hisaronu en dit gebied is uitermate geschikt aangezien het nog niet verpest is door het massatoerisme. Er zijn vele heerlijk rustige baaien.

Ons motto is: "Alles kan, niets moet"


Compleet verzorgde naturistencruise
Aan boord word je verwend terwijl je van baai naar baai zeilt. Zeilend langs de prachtige, grillige kusten kom je in afgelegen baaien met pijnbomen begroeide heuvels en kleurrijke vissershaventjes.

Heerlijk genieten van de zon op het zonnedek, af en toe even afkoelen in het kristalheldere zeewater en genieten van de prachtige natuur. Je bent de dagelijkse beslommeringen snel vergeten tijdens deze prachtige cruise.

Elk dag staat de scheepskok paraat om je de heerlijkste traditionele gerechten voor te schotelen. Gedurende de dag bereidt hij met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor: mezeler zoals gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en mierzoete nagerechten zoals baklava. Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

 

       


Informatie/ tarieven

Wij stemmen de route volledig af op de wensen van onze passagiers.

Het tarief in de week van 30 aug en 6 sept is € 815,-. Dit tarief is inclusief alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner) en (alcoholische) dranken. (exclusief 2 x diner aan land). Wanneer je boekt voor 1 feb 2014 ontvang je een vroegboekkorting van 10%.

Het is ook mogleijk dat wij het gehele pakket voor je verzorgen. Je vliegt dan met Corendon airlines. Het retourvliegticket (Amsterdam - Dalaman) in de week van 30 aug is € 300,- en in de week van 6 sept € 320,-.

Het vliegticket is inclusief 5kg handbagage, 20kg bagage is bij te boeken via flycorendon.com, voor € 5,- per enkele reis vanaf 1 feb 2014.

De transfer van Dalaman naar de opstaphaven is 30 euro per rit. Verder komt er alleen nog € 15,- bij voor het garantiefonds GGTO en € 25,- reserveringskosten.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de vliegtickets en transfers te regelen!

Wil je met je eigen groep (6, 8, 10, 12, 14, 16 personen) komen dan is vertrek in alle weken mogelijk! Vraag naar de verschillende mogelijkheden      

naturistme vakantie

 

naturisten vakantie

 

naturisten vakantie

 

naturisme vakantie