Op zeilcruise en tegelijkertijd verwend worden? Lees snel verder...

 

Wellnesscruise - uw eigen masseuse?

Schoonheidsspecialiste Maria van Greuningen van ENJOY-IT verwent u o.a met een heerlijke gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Ook geeft zij persoonlijk advies m.b.t. huidverzorging en make-up. Er wordt gebruik gemaakt van het produkt Lakshmi ,een ayurvedisch product (100% plantaardig) en het Italiaanse topmerk Comfort Zone, winnaar van de Asian Spa Award.

Deze super ontspannende zeilcruise, voor zowel de vrouw als de man, vindt plaats gedurende het hele seizoen. 

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook jij zult dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling.

                  

Programma

De Wellness wordt uitgevoerd gedurende de dag. Bij het ontvangen van uw reisbescheiden, ontvangt u ook een dagindeling. Na het zeilen gaat het anker uit in een baai waar u kunt zwemmen, snorkelen, surfen of kanoën.

Of het schip legt aan in een haventje waar u even aan land kunt rondslenteren. Het achterland heeft vele bezienswaardigheden. Eveneens kunnen wij excursies voor u organiseren.

zeilvakantie turkije