Fit, energiek en zongebruind !   

Kijk voor uitgebreide informatie op www.YogaCruise.nl

Wil je fit, energiek en zongebruind terugkomen van vakantie, dan is deze zeilcruise misschien wel wat voor jou! Een unieke cruise waarbij je elke dag twee yogalessen volgt, een in de ochtend en een in de avond. De lessen vinden plaats op het zonnedek van het schip of op het strand, zodat je meteen wat vitamine D opdoet. Je bevindt je midden in de natuur en je kan genieten van de mooiste uitzichten. En elke dag word je over de azuurblauwe golven van de Turkse kust weer naar nieuwe mooie plekjes gebracht.

Yoga

Yoga is een leer uit India die laat zien hoe je met meditatie, ademhalingsoefeningen en concentratie je lichaam en geest kunt ontspannen. Yoga betekent vereniging. Het gaat om het verenigen van het bewustzijn.

Door de intensieve oefeningen word je bewuster van wat er gebeurt in je lichaam. Je leert om te luisteren naar je lichaam en je grenzen. Door de oefeningen ben je in staat om spanning(en) los te laten en na afloop makkelijker te ontspannen. Die ontspanning na de inspanning geeft je een fit gevoel en innerlijke kracht.

Yoga is er in vele soorten. Het is belangrijk om een vorm van yoga te kiezen die bij jou past.

Voor wie is deze yogacruise geschikt?

Wij hebben deze yogacruise ontwikkeld voor iedereen. Je hoeft niet lenig, flexibel, dun of in goede conditie te zijn om ermee te beginnen. Jong, oud, ervaren, minder ervaren, geen probleem. Je zeilt met gelijkgestemden langs de mooie Turkse kusten en dankzij de yoga oefeningen ervaar je de vrijheid en leer je je lichaam en geest beter kennen. Ben je geoefend dan kan je je technieken verfijnen en wanneer dit de eerste keer is dat je met yoga in aanraking komt, dan is dit natuurlijk een geweldige manier om er mee vertrouwd te raken.

zeilvakantie Turkije

Even ontsnappen aan je drukke leventje

De bedoeling van de cruise is om de dagelijkse sleur te doorbreken, je grenzen te verleggen en weer even pas op de plaats te maken. Tijdens deze cruise besteed je zeven dagen aandacht aan de balans tussen lichaam en geest. Je kunt rekenen op een leuke, speelse maar ook intense week in goed gezelschap. Aan het eind van de week zal je versteld staan van waar je toe in staat bent met je lichaam. Je zal ervaren dat je krachtiger, soepeler en meer in evenwicht bent. En dankzij de gezonde maaltijden ga je met een lekker fit gevoel weer naar huis.

Wie geeft er les?

De lessen worden gegeven door:

 • Susanne de Jong
 • Vera Maguire
 • Lucile de Zeeuw

Susanne is Ashtanga yoga lerares en heeft haar opleiding gevolgd bij Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil (yogateacher.nl), een begrip in de yoga-wereld.

     yoga vakantie      yoga vakantie     yoga vakantie

Vera is docente Raja-Yoga. Zij volgde een drie-jarige Hatha Yoga opleiding bij de Samyama school voor Yoga en Meditatie in Laren. Aansluitend volgde zij het vierder jaar bij Raja Yoga Nederland in Nieuwegein.

     yoga vakantie     yoga vakantie     yoga vakantie

Lucile is mede-eigenaar van Clyms, centrum voor yoga, meditatie te Harderwijk. In 2010 rondde Lucile haar Dru-yogadocentenopleiding af. Op 1 van haar reizen naar India behaalde zij een certificaat Ayurvedische hoofd-/schouder-/nek- en gezichtsmassage.

     yoga vakantie     yoga vakantie     yoga vakantie

De lessen van Susanne, Vera en Lucile  zijn speels en uitdagend! In de lessen wordt ervoor gekozen om meditatie en concentratie te laten ontstaan door de bewegingsoefeningen, ipv stilzittende meditatiesessies. Dus geen vaag gedoe, maar fijne bewegingsvormen om een sterk en energiek lichaam te krijgen.

yoga cruise

Hoe ziet de reis eruit?

Je vliegt van Amsterdam op Dalaman met Corendon en wordt dan door de transferservice opgehaald en naar de opstaphaven gebracht. De aankomstdag staat in het teken van acclimatiseren. We maken kennis met elkaar onder het genot van een welkomstdrankje en het programma van de week wordt globaal doorgenomen. Als iedereen aan boord is, vertrekken we naar een mooie baai en de volgende dag wordt de eerste yogales gegeven.

Programma

Om even lekker wakker te worden start je de ochtend met een stevige (maar veilige) les. Na de les wordt er uitgebreid ontbeten en na nog een verfrissende duik worden de zeilen gehesen voor een fijne zeiltocht. Aangekomen op de volgende mooie plek, heb je de hele middag de tijd om te snorkelen, zwemmen, te wandelen in de prachtige omgeving of gewoon lekker een boek te lezen.

Aan het eind van de middag wordt er nog een “Restoratieve” yoga les gegeven (herstellen van het lichaam dmv diepe rust in verschillende houdingen). Na deze les is er uiteraard de tijd om even lekker op te frissen voordat je kan genieten van een gezellige borrel, gevolgd door gezonde mediterrane gerechten. Aan het einde van de avond kun je heerlijk ontspannen in slaap vallen onder een deken van miljoenen sterren. www.YogaCruise.nl

 

yoga cruise

Wanneer?

Voor de beschikbare data  kan je kijken op de volgende link:

http://www.yogacruise.nl/datayogavakantie.php

Ben je yogadocent en wil je met je eigen groep komen (Yoga-klas, incentive, familie, vrienden), dan is het mogelijk om de yogacruise exclusief voor jouw groep te boeken. Vertrek is op elke zaterdag mogelijk. Vraag naar ons aantrekkelijke aanbod.

Groepsgrootte: maximaal 8 tot 10 deelnemers, zodat iedereen alle aandacht krijgt

Vaarroute: Golf van Hisaronu en het Griekse eilandje Simi

Inbegrepen bij de prijs

Totaalprijs: € 1295,- p.p.p.w.

Boek je voor 31 januari 2014 dan krijg je een korting van 100 euro per persoon!

De yoga cruises zijn erg populair, dus wees er op tijd bij!

 • Verblijf op een mooi zeilschip in een 2-persoonscabine
 • alle maaltijden
 • alle drankjes (incl alcoholische dranken)
 • deelname yogalessen
 • vlucht: Amsterdam - Dalaman (Corendon airlines)
 • transfers van en naar de aanvlieghavens in Turkije

Niet inbegrepen bij de prijs:

 • Kosten van eventuele excursies, toeslag Griekse eiland Simi á € 25,- p.p. , 2 diners aan land zijn voor eigen rekening, visum kosten à € 15
 • Bijzonderheden: verblijf in 2-persoonshutten, geen single arrangementen mogelijk, je deelt de hut met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Overigens slapen de meeste van onze gasten buiten op het dek onder de sterrenhemel.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.YogaCruise.nl

yoga vakantie

Zeilvakantie turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

yoga vakantie

 

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

yoga vakantie

 

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

 

Zeilvakantie Turkije

 

yoga cruise

 

Zeilvakantie Turkije

 

zeilen turkije

 

yoga vakantie

 

zeilen turkije

 

Zeilvakantie Turkije

 

zeilen turkije

 

yogacruise

 

yoga cruise