Magische Metropool

Wil je zeilen combineren met een speciale citytrip. En ben je op zoek naar geschiedenis, kunst, cultuur, vermaak en ontspanning? Ontdek dan Istanbul.

Istanbul is de poort tussen Oost en West en de enige stad ter wereld die in twee continenten ligt, Europa en Azië. In vervlogen tijden heette Istanbul Constantinopel en was het de hoofdstad van het Oost-Romeinse Rijk. Vele eeuwen was het één van de belangrijkste steden van de wereld.

Er is heel veel te beleven!

Daarom is het leuk om een Citytrip te maken door deze magische metropool.

De stad kent maar liefst 17 miljoen inwoners en is net zo groot als de provincie Utrecht. Istanbul kent vele gezichten en heeft iedere bezoeker veel te bieden. Voor cultuurliefhebbers is het goed te weten dat Istanbul barst van de interessante historische monumenten. Voor mensen die graag winkelen is de stad een walhalla, want het aanbod is enorm en vaak heel spannend. Verder is Istanbul een paradijs voor smulpapen en bruist er het nachtleven. Wij nemen u mee op een vier- of vijfdaagse kennismakingstoer waarbij u versteld zult staan van de contrasten tussen het oude en het nieuwe Istanbul.

In deze link hebben wij een aantal hotels in Istanbul uitgezocht uit het aanbod van Corendon vliegvliegvakanties.
 

  • LET OP: De combinatie van de zeilvakantie en het hotel is alleen via de Zeilvakantiesite te boeken
  • Wanneer u een hotel heeft uitgezocht, kunt u op de site van Corendon de beschikbaarheid controleren. Vervolgens geeft u aan de ZeilvakantieSite door wat u wilt boeken ivm de uitgestelde vlucht.
  • Wij verzorgen uw complete boeking in combinatie met de zeilvakantie.
  • Bij 1 week hotel en 1 week zeilen geldt een vluchttoeslag van 25,- p.p.
  • Bij 1 week hotel en 2 weken zeilen geldt een vluchttoeslag van 50,- p.p.
  • 3 of 4 dagen zijn ook mogelijk: prijs op aanvraag 

Wij regelen uw vliegticket van Amsterdam naar Istanbul. Daar verblijft u 3, 4 of 5 dagen in een mooi hotel in de wijk Sulthanamet. Van hier kunt u alle highlights makkelijk bezoeken. Na deze dynamische dagen vliegt u van Istanbul naar Dalaman (slechts 1 uur vliegen!), om lekker verder te genieten tijdens een van onze zeilvakanties. Terugvlucht naar Amsterdam wordt uiteraard ook verzorgd.

zeilvakantie Turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije