Tarieven zeiljacht PERY

Met de Pery is het mogelijk om drie verschillende routes te varen. De begin en eindhaven is Datca en het vertrek is op zaterdag: 

  • Golf van Hisaronu, eventueel i.c.m. het Griekse eilandje Simi
  • Golf van Gokova
  • Griekse eilanden, afhankelijk van het weer bezoek je drie of vier van de volgende Griekse eilanden: Simi, Rhodos, Tlos, Nysiros, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos, Lipsi, Gyali, Arki, Fourni, Halki.


Tarieven op aanvraag

Tarief zeilcruise per persoon obv volpension (maaltijden + dranken), inclusief vliegticket en transfers    

Uiteraard is het ook mogelijk om het hele schip exclusief te charteren. In dit geval is vertrek op elke zaterdag mogelijk gedurende het hele seizoen. Het tarief hiervan is afhankelijk van het aantal personen en het gewenste zeilgebied. 


Wat komt er nog bij:

  • Visum (15 euro), te betalen bij binnenkomst van Turkije
  • Fooi bemanning, eventuele excursies, toeslag Griekse eiland Simi (optioneel in de Hisaronu-route (Turkse kust), 25 euro p.p.) Bij de Griekse eilanden tour wordt geen toeslag berekend.
  • Je zit niet vast op de boot. Je kan gaan en staan waar je wilt. Het is erg gezellig om zelf de romantische dorpjes en knusse havens te verkennen voor een nog completer vakantiegevoel. Daarom zijn er twee diners aan land voor eigen rekening, beginnend op de eerste avond. De restaurantjes zijn erg lekker en vooral goedkoop. Je kan zelf bepalen waar je gaat eten en het dus zo gek maken als je zelf wilt, gemiddeld moet je rekenen op vijftien euro per persoon. Wil je vaker de locale restaurantjes ontdekken, dan kan dat natuurlijk ook. Je kan bijvoorbeeld een heerlijk Gyros broodje eten op Simi voor € 2,50 en ook de zogenaamde "Lokantisi" bieden heerlijke maaltijden aan voor een paar Turkse Lira.
  • Reis en/of annuleringsverzekering (optioneel)
  • Reserveringskosten 25 euro

 

      zeilen Turkije

zeilen Turkije

    zeilen Turkije

zeilen turkije

zeilen Turkije

zeilen Turkije

zeilen Turkije

 

zeilen Turkije