Prijslijst Flottielje & Bare boat zeilvakanties

tarieven zeilvakantie Griekenland

tarieven zeilvakantie Griekenland

Transfer

Transfer van of naar de marina kan vooraf geregeld worden. Bij 1 persoon kost transfer 45 euro per enkele reis, bij 2 personen kost transfer 22,50 euro p.p. per enkele reis en bij meer dan 3 personen kost transfer 15 euro p.p. per enkele reis.

Gastboten

Deelname aan de Griekenland flottielje met een elders ingehuurde boot tot 44 voet kost in 250 Euro per week. Vanaf 45 voet 300 euro per week.

 

Vliegreizen 2014

Wij kunnen de vliegreis met Transavia voor je boeken van Amsterdam naar Corfu of Preveza. Prijzen staan vast. Vertrektijden zijn bij boeking nog niet altijd bekend, of kunnen gewijzigd worden. Zie de boekingsvoorwaarden.
Natuurlijk kan je ook zelf voor de (vlieg)reis naar Corfu zorgen. Ryan Air, Air Berlin of Thomas Cook hebben vaak goede aanbiedingen vanaf vliegveld Charleroi, Weeze of Düsseldorf of Brussel. 

In het hoogseizoen kan het vanaf 4 personen al rendabel zijn om met de auto naar Italië en vanaf daar met een ferryboot naar Corfu te reizen. Van april tot/met oktober zijn er zowel zaterdag als maandag vluchten vanuit Amsterdam naar Corfu met Transavia. Tijdens het hoogseizoen zijn er ook vluchten vanuit Eindhoven op woensdagen. Naar Preveza wordt op zaterdag en dinsdag gevlogen.

Het hele seizoen zijn de flottieljes zowel vanuit Corfu als Lefkas van zaterdag tot zaterdag. Toch kan je kiezen voor vluchten op andere dagen en een paar dagen een leuke accommodatie aan land uitkiezen, of nog een paar dagen bare boat varen. Met boten en accommodatie als bouwstenen kan je je eigen vakantie samenstellen en heen- en terugvliegen wanneer je wilt. Een vrijdag vlucht met Ryan Air sluit goed aan op de flottieljes. Als het schip vrij is mag je vrijdagavond al aan boord slapen.

Prijzen voor afwijkende data, of voor vluchten vanaf 22 dagen kan je opvragen bij de offerte.

vliegtickets zeilvakantie Griekenland

Prijzen in deze tabel zijn incl. 1 st. handbagage (10 kg) per persoon. Prijzen voor ruimbagage en andere voorwaarden staan in de boekingsvoorwaarden van ISA.

Transfer van het vliegveld naar Gouvia marina is 45 euro per taxi (max. 4 personen) enkele reis. Zelf een taxi nemen is goedkoper.

Voor groepen gelden andere prijzen. Vraag een passende offerte aan.