Zeiljacht JARKIN                                                                        

Verwen uzelf met de luxe van een relaxte zeilvakantie, een week even helemaal niets, geen haast, geen vastgestelde route, geen programma. Met zes tweepersoonshutten is dit schip geschikt voor groepen tot 12 personen. Dit zeiljacht is een tweemaster en voorzien van 350 m2 zeiloppervlak. Er wordt zoveel mogelijk gezeild door de bemanning terwijl u geniet van het voorbijglijdende landschap!

De salon heeft een stereo systeem (met Ipod aansluiting)een ijsblokjes machine en heeft een ruime zithoek.

Elke hut heeft een tweepersoonsbed, kastruimte en beschikt over een eigen badkamer met douche. De meeste hutten hebben een extra eenpersoonsbed. Alle hutten hebben ramen, dus altijd voldoende frisse lucht!

Het ruime zonnedek is voorzien van matrassen met hoofdsteun, veel van onze gasten vinden het overigens heerlijk om op het voordek te slapen en te genieten van de sterrenhemel! Een hele bijzondere ervaring!


     

Zeilvakantie Turkije

Inbegrepen in de charterprijs

1-weekse meezeil-cruise langs de Turkse westkust.
De bemanning en hun diensten.
Havengelden, water en electra.
Handdoeken en beddengoed en kussen (uw bed is opgemaakt)
Gebruik van kano, gebruik van de aanwezige snorkel- en vismaterialen.

Heerlijk eten en drinken

De scheepskok staat altijd paraat en schotelt u de heerlijkste traditionele gerechten voor. Gedurende de dag bereidt de kok met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor: mediterraanse hapjes zoals; gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en zoete nagerechten zoals baklava. Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

De gehele dag wordt er geserveerd

Koffie, thee, water, diverse frisdranken zoals cola, cola light, fanta, sprite, vruchtensappen, rose, rode en witte wijn, bier en diverse sterke dranken: raki, vodka en gin-tonic.

 

Zeilvakantie Turkije   Zeilvakantie Turkije   zeilen Turkije

 

Winter 2008: Volledig voorzien van nieuw modern sanitair, inklapbare tafel voor nog meer ruimte op het achterdek, volledig grondige verfbeurt (binnen en buiten), warmtewerende ramen, vernieuwde keuken.

 

 

 

 

zeilen turkije

 

Zeilvakantie Turkije

 

zeilen Turkije

 

 

 

zeilen Turkije

 

zeilen turkije