Zeiljacht MUSANDRA                                                                 

Bodrum Cup Regatta 2009 - 3e plaats in haar klasse!

Traditionele zeilende gulet met zes, tweepersoonshutten, dit jacht is geschikt voor groepen tot 12 personen. Ook dit zeilschip III heeft een uitgekiend Fries zeilplan, ruim 300 m2 zeiloppervlak en is voorzien van 2 masten. Er wordt zoveel mogelijk gezeild door bemanning en u kunt heerlijk genieten van het voorbijglijdende landschap!

In de salon is er een ruime zithoek, een radio met CD speler (tevens met Ipod aansluiting) Het ruime zonnedek is voorzien van matrassen met hoofdsteun, veel van onze gasten vinden het heerlijk om aan dek te slapen en te genieten van de prachtige sterrenhemel!

Watersport: Windsurf, kano, snorkel- en vismaterialen.

Zeilvakantie Turkije

Heerlijk eten en drinken

De scheepskok staat altijd paraat en schotelt u de heerlijkste traditionele gerechten voor. Gedurende de dag bereidt de kok met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor: mediterraanse hapjes zoals; gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en zoete nagerechten zoals baklava. Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

zeilen Turkije   zeilen Turkije   meezeilen Turkije

De gehele dag wordt er geserveerd

Koffie, thee, water, diverse frisdranken zoals cola, cola light, fanta, sprite, vruchtensappen, rose, rode en witte wijn, bier en diverse sterke dranken: raki, wodka en gin-tonic.

 

               

 

Winter 2008: Volledig voorzien van nieuw modern sanitair, inklapbare tafel voor nog meer ruimte op het achterdek, volledig grondige verfbeurt (binnen en buiten), warmtewerende ramen, vernieuwde keuken.

Zeilen Turkije  Zeilen Turkije

 

 

 

 

 

zeilen Turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

zeilvakantie turkije

 

zeilvakantie Turkije

 

meezeilen Turkije

 

zeilen Turkije