Zeiljacht PERY                                                                            

Zeer trots presenteren we onze nieuwe aanwinst de "Pery"!

PERY betekent “Fee” in het Turks en dat is ze dan ook, want de Pery is betoverend mooi, helemaal als ze zeilt. Ze is gemaakt van de beste houtsoorten en in 2002 ging ze voor het eerst te water. De lengt is 30 meter met in totaal 5 zeer ruime cabines, geschikt voor 12 personen (2 cabines beschikken over een extra bed).

Luxe zeiljacht

Het is een luxe jacht met airconditioning en heel veel leefruimte aan boord. Er worden met dit jacht zeiltochten gemaakt langs de Turke kust (Golf van Kekova en Hisaronu) maar OOK naar verschillende Griekse eilanden! Charter je het schip "exclusief" voor jouw groep dan kan je elke zaterdag naar de Griekse eilanden vertrekken! Met de Pery is het mogelijk om drie verschillende routes te zeilen in de volgende zeilgebieden: Golf van Hisaronu, Golf van Gokova en de Griekse eilanden route.

 

Zeilen Turkije

Griekse eilanden of  route langs de Turkse kust in combinatie met het Griekse eiland Simi

De begin en eindhaven is Datca en afhankelijk van het weer en je wensen zeil je langs de Turkse kust of ga je naar drie of vier van de volgende Griekse eilanden: Simi, Rhodos, Tlos, Nysiros, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos, Lipsi, Gyali, Arki, Fourni, Halki.

Let op: de afstanden tussen de Griekse eilanden zijn behoorlijk groot, om alle eilanden te bereiken in een week, kan het zijn dat er minder wordt gezeild dan op onze "normale" zeilcruises. 

Watersport

De Pery heeft ook fantastische watersportfaciliteiten tot haar beschikking:

Een 5 meter Zodiak met een 50pk motor zorgt ervoor dat je lekker kunt waterskiën. En is ook zeer geschikt om er achter te hangen met een ringo, banaan (optioneel) of kneeboard. Verder zijn er twee een-persoons kayaks aan boord, snorkelspullen en is het mogelijk om te surfen.

 

Ruime scheepshutten

Er zijn 5 cabines geschikt voor 12 personen (twee hutten, beschikken over 3 slaapplaatsen), elke cabine heeft een eigen (inloop) douche en wc, haardroger, kastruimte en airconditioning:

  • 2 queen master cabins ( 1 x met tv) Elk met een ruim tweepersoonsbed en met een extra bed voor kind
  • 1 double cabin (met een ruim tweepersoonsbed)
  • 2 cabins met twee eenpersoonsbedden
  • (1 cabin voor de crew)

Er is een zeer ruime salon met een bar en het is mogelijk om binnen en buiten te eten. Verder is er een zeer groot zonnedek en op het achterdek kan je neerploffen op de heerlijke loungebanken. De gezellige bemanning bestaat uit de kapitein, de kok en twee matrozen.
 

zeilen Turkije   zeilen Turkije

Zeilen Turkije   Zeilen Turkije

Zeilen Turkije   zeilen Turkije

Zeilen Turkije

Zeilen Turkije

zeilen turkije

zeilen Turkije

zeilen turkije

     zeilen  Turkije

zeilen Turkije

zeilen Turkije

Zeilen Turkije