Zeiljacht ROBERTA                                                       ZEILVAKANTIE

Stel u voor, u ligt te genieten van de zon op het dek van een mooie tweemaster die zeilt langs de azuurblauwe kusten van de Mediterrannee

Snorkelen wanneer u er zin in heeft of u gaat duiken om de mooie kristalheldere onderwaterwereld te ontdekken.
Zo nu en dan na het zeilen laat het schip zijn anker vallen in een pittoresk dorpje voor een wandeling of om een locale markt te bezoeken. Geniet van een maaltijd in een van de gezellige restaurantjes of ga lekker zonnen op het strand en have fun.

           zeilvakantie

Dit is puur genieten, weg van alle dagelijkse beslommeringen. Deze bijzondere cruise aan boord van een gulet (Turkse schooner), is speciaal ontworpen voor groepen.

Voor iedereen die een heel jacht wil charteren met een bemanning. Op deze manier heeft iedereen het naar zijn zin, aangezien u degene bent die bepaalt hoe actief of relaxed the trip wordt: zwemmen, duiken, zonnebaden, vissen, aan land gaan voor een wandeling of gewoonweg helemaal niets doen. Aan u de keus!

U heeft de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van de ongerepte natuur en totaal te ontspannen. Genieten en relaxen al zeilend langs de kusten die wereldberoemd zijn om hun schoonheid. Zeilschip Roberta brengt u naar de mooiste plekken.  

De Roberta wordt bemand door een driekoppige bemanning en heeft 4 twee-persoonscabines, geschikt voor 8 personen, met de mogelijkheid om de hut van de kapitein "in te pikken" zodat er 10 personen mee kunnen zeilen.

             zeilvakantie

Hutten : 4 double cabins (mogelijkheid voor 10 personen) elk met eigen badkamer, electrisch toilet  en airco!

Extra informatie : 2 diepvriezers, ijsmachine, koelkast, muzieksysteem, TV, dvd-speler, Radar, GPS, fish finder, diepte meter, visgerei, snorkelspullen.

 

           zeilvakantie

zeilvakantie

 

zeilvakantie

 

zeilvakantie

 

zeilvakantie

 

zeilvakantie

 

zeilvakantie

 

zeilvakantie

 

zeilvakantie