Zeiljacht SERDAR                                                                       ZEILEN TURKIJE

Zeilen in Turkije, is meezeilen op traditioneel gebouwde houten zeiljachten. De schepen zijn bemand dus zeilervaring is geen vereiste. De gastvrije bemanning zorgt voor de inkopen, er wordt voor je gekookt, ze doen de afwas en houden het schip schoon. Bij het zeilen mag je helpen maar het is absoluut geen verplichting. Het is immers vakantie!

Meezeilen en Genieten is ons motto!

Of je nu alleen boekt of met z'n twee, met ons kan je altijd mee! We zullen je indelen in een zo harmonieus mogelijk samengesteld gezelschap. Vergeet echter ook niet, dat je een reis maakt met gelijkgestemden. Mensen die allemaal houden van zon, zee, zeilen, lekker eten, ontdekkingen... kortom medereizigers die, net als jij, al heel snel verknocht zullen raken aan dit ideale vakantieconcept.

         zeilvakantie Turkije


Afwisselend

Je verblijft aan boord op een comfortabel schip, in een ruime hut met eigen douche en toilet. Het schip is 22 meter lang en 6 meter breed. De routes zijn de Golf van Hisaronu of de Golf van Gokova. Een gebied met diepe baaien, schiereilanden, eilandjes en pittoreske dorpen.

De Serdar heeft 5 hutten geschikt voor 12 personen, 5 2-persoonshutten, waarvan 2 hutten over 2 een-persoonsbedden beschikken. Op het achterdek bevindt zich een eettafel en lounge-banken waar je heerlijk een boek kunt lezen. Op het voordek zijn zonnebedden en een ruime bank waar je kan genieten van een drankje en een hapje.

Crew: Kapitein, kok, matroos

zeilvakantie Turkije

Wie gaan er mee

De Zeilvakantiesite trekt een prettig relaxed publiek. Heel vaak blijkt tijdens de vakantie al, dat er vriendschappen voor het leven ontstaan. Mensen die net als jij enthousiast zijn over dit gastvrije land, het zeilen, het klimaat, de ontdekkingen maar ook het relaxen. Kortom mensen die verknocht raken aan dit ideale vakantieconcept.

 

 

Wat kost deze heerlijke zeilcruise?

Vanaf 975 euro zit je bij ons aan boord, inclusief vlucht en inclusief alle maaltijden en dranken (ook alcoholische dranken) en inclusief de transfers. Het enige wat er nog bij komt zijn twee maaltijden aan land.

Het tarief is per persoon, per week voor de zeilcruise obv volpension (inclusief alle maaltijden en alle (ook alcoholische) dranken, het vliegticket en de transfers. We vertrekken iedere zaterdag.

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije

 

zeilen turkije